Assortimentskoffers

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 31

per pagina
 1. -16%
  HandyBoxxser 5x5 (leeg)
  Rating:
  0%
  Raaco
  Normale prijs € 65,55 Aanbiedingsprijs € 54,95
  Bekijk snel
 2. -10%
  Assortimentskoffer boxxser 80 8x8-0
  Rating:
  0%
  Raaco
  Normale prijs € 83,61 Aanbiedingsprijs € 74,95
  Bekijk snel
 3. -14%
  Vakkendoos Boxxser 55 5x10- 0 inzetel. 0 Raaco
  Rating:
  0%
  Raaco
  Normale prijs € 63,60 Aanbiedingsprijs € 54,95
  Bekijk snel
 4. -12%
  CarryLite 80 5x10-15
  Rating:
  0%
  Raaco
  Normale prijs € 68,30 Aanbiedingsprijs € 59,96
  Bekijk snel
 5. -9%
  CarryLite 55 5x10-25/2
  Rating:
  0%
  Raaco
  Normale prijs € 60,31 Aanbiedingsprijs € 54,95
  Bekijk snel
 6. -9%
  CarryLite 55 5x10-25/1
  Rating:
  0%
  Raaco
  Normale prijs € 60,31 Aanbiedingsprijs € 54,95
  Bekijk snel
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-10 van 31

per pagina
Voor het opbergen en ordenen van kleine onderdelen is een assortimentskoffer ideaal. Onze assortimentskoffers worden gebruikt door bouwvakkers, storingsmonteurs, hobbyisten en vele andere handige mensen. Zij ordenen hun bouten, moeren, schroeven en andere kleine dingen in een assortimentskoffer van Supergereedschapskoffer.nl. Met onze topmerken Stanley en Raaco bieden we je een ruime keuze assortimentskoffers. Al onze organisers en sorteerdozen zijn uit voorraad leverbaar en zijn daarnaast superscherp geprijsd.

Vele maten en indelingen

Het zal je niet verbazen dat Supergereedschapskoffer.nl je een compleet aanbod assortimentskoffers biedt. We hebben enorm veel variatie in maatvoeringen en indelingen. Daarnaast kun je kiezen uit schotjes, bakjes of vaste indelingen. Let bij je keuze ook of de bakjes uitneembaar zijn. Dat kan soms super handig zijn. Zoek je een kofferbox (ook wel Handybox genoemd) waarin je een viertal assortimentsdozen combineert in één draagkist? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Duurzame materialen

Al onze assortimensdozen, ook wel organisers of sorteerdozen genoemd, zijn gemaakt van duurzame en veelal slagvaste kunststoffen. Dat geldt zowel voor de assortimentskoffer zelf als ook voor de schotjes of bakjes die de indeling vormen. Door de toepassing van topmaterialen gaat een assortimentskoffer uit onze webshop zeer lang mee.

Raaco, de specialist in assortimentsdozen

Naast het wereldberoemde merk Stanley, vind je bij Supergereedschapskoffer.nl assortimentsdozen van het merk Raaco. Dit A-merk is met recht een specialist te noemen. Ze produceren een assortimentsdoos voor elke toepassing. Veel professionals in de bouw en industrie kiezen voor de Raaco kofferbox. Deze box is voorzien van vier assortimentskoffers waardoor je enorm veel kleine onderdelen heel overzichtelijk kunt opbergen. Een Handybox van Raaco is vaak de beste oplossing voor servicebussen.

Of je nu bouwvakker, elektrotechnicus, servicemonteur of beroepsklusser bent; met een assortimentskoffer van Supergereedschapskoffer.nl krijg je overzicht tegen een superprijs.